Share
EKİP

EKİP HABERLER


Nasıl bir Web Sitesi Yaptırmalıyım?

Bu soruya cevap verebilmemiz için, size; tam olarak neye ihtiyacınız var? sorusunu sormamız gerekiyor.
 
Web siteleri, günümüzde dinamik bir yapıya sahip, güncellenebilir, genişleyebilir bir yapıya sahip sitelerdir. Bu nedenle her site alt yapısında web yazılımlarına sahiptir.
 
Bu yazılımlar; php, asp, .net, Csharp (C#) gibi benzeri yazılım dilleriyle yazılır, JavaScript ve ajax teknolojileriyle desteklenir.
 
Hangi dille yazılırsa yazılsın, yazılımda sınır yoktur. 
 
Basit bir firma tanıtım sitesi ile bir satış portalını kıyaslıyacak olursak, her ikiside neticede web sitesidir. Fakat ikisini, gerek yazılım ve gerekse yayınlama maliyeti açısından kıyaslayacak olursak aradaki fark uçurumdur.
 
O nedenle ihtiyaç tespiti belirlenerek oluşturulacak olan bir web sitesi size maliyet açısından ekonomik olmasını sağlayacaktır.
 
Sadece firma ürün ve hizmetlerinizin tanıtımını yapmayı düşündüğünüz, kurumsal ürün-hizmet tanıtım sitesi size aşırı maliyetler oluşturmayacaktır.
 
Fakat burada dikkat etmeniz gereken husus; bir web sitem olsun, hiç olmassa kartvizitimde bir web adresim bulunsun düşüncesiyle değilde, ciddi ürün-hizmet tanıtımı yapacağınız ve bu site üzerinden pazar beklentiniz olacaksa o zaman konuyu ciddiye almanız gerektiğidir.
 
Web sitesi müşterilerimizin % 70'i bir-iki sağlıksız web site yaptırma girişiminden sonra bize gelmiş müşterilerden oluşmaktadır.
 
Web sitenizden pazar beklentiniz varsa, profesyonel bir site yaptırmanız sizi daha sonra tekrarlanacak maliyetlerden ve bu pazardaki zaman kaybından koruyacaktır.